U kunt ook de login rechtsbovenin gebruiken
 


Selectieve acceptatie van geavanceerde technologieën kan een bedrijfscapaciteit wezenlijk verbeteren en er voor zorgen dat een bedrijf een grotere concurrentiepositie creëert en de marktpositie versterkt. Azlan gelooft dat er meerdere belangrijke technologieën zijn die zelfs de kleinste bedrijven kunnen helpen met het snijden (lees: verlagen) van de kosten, het stijgen van de productiviteit en het maken van een veel flexibelere werkomgeving.

Mobiele beveiliging
De introductie van draadloze netwerken, PDA's en VPN's zorgen ervoor dat er vanaf elke locatie overal ingelogd kan worden. De stijging van internetfraude en andere onveilige zaken vereisen dat deze data beschermd moet worden, wat het een essentiële ICT Bedrijfsstrategie maakt.

Unified Communications
UC (Unified Communications) biedt een oplossing aan voor het beheren van het toenemen van data en communicatie middelen. Fax, telefoon, voicemail, chat, email, data etc. Kunnen geïntegreerd worden in één geoptimaliseerde en efficiënte oplossing.

Virtualisering
Simpel gezegd laat deze software toe het aantal fysieke servers (email, internet, printer, CRM, ERP) te verminderen door het creëren van  virtuele servers.

Datacenter
Wat is een datacenter?
Een datacenter is een faciliteit welke gebruikt wordt om computersystemen en toebehoren zoals telecommunicatie en opslagmedium te huisvesten. Een datacenter kan als de hersenen van een bedrijf worden beschouwd; zonder dit kunnen bepaalde zaken ophouden met communiceren, waar te nemen, te herinneren of te creëren.

GreenIT
Waarom GreenIT?

1. De meest effectieve manier voor energiebesparing: Begin met het verminderen van verliezen/consumptie van het materiaalniveau van ICT. Elke watt die bespaard wordt op dit materiaalniveau heeft een opwaarts effect.
2. Wanneer je energie bespaart, zorg dan niet dat je ook bespaard op beschikbaarheid en flexibiliteit:
Efficiëntie zonder compromis TM (Efficiency Without Compromise TM)
3. Met behulp van dichtheidsarchitectuur vermindert het energieverbruik